Marknad och bebismageklämmande

Jaha, idag är det fredag. Eller lördag är det ju nu om man ska vara petnoga, men jag räknar det som att lördag börjar när jag vaknar. Hade lite ångest i eftermiddags, men annars har dagen varit bra.

På dagen åkte jag och mamma på marknad. Det är fint att gå med mamma, inte bara för att det är min mamma utan även för att hon köper saker till mig när jag är hemma och vi är iväg på saker. Jag fick ett par "vantar", sådana utan fingrar ni vet. Söta, vita var dom. Jag tänkte att jag ska ha dom i vinter på föreläsningarna när det är så kallt att man knappt känner sina fingrar. Det är ju lite svårt att anteckna då.

Sen köpte vi ett par zonterapi-skoinlägg. Jättesköna, det var som att gå på vatten ungefär. Inte för jag vet hur det känns, men jag kan ju föreställa mig. Så nu kan jag gå i mina många kassa, men åh så snygga skor, utan att få ont i fötterna. Iallafall hoppas jag att det ska fungera så.

Sen köpte vi även jättehäftiga vattenkulor, som man planterar växter i. Kan nog bli snyggt att ha i fönsterna hemma.

Och så köpte vi två par stödstrumpor till mig också. Försäljaren skrämde upp mig med att om jag inte använder stödstrumpor i mitt blivande yrke där man står och går hela dagarna så får man åderbråck så småningom. Så nästa år när jag är klar med utbildningen så blir det stödstrumporna på!

På kvällen efter den jättegoda ingefära och kycklinggrytan mamma hade fixat till så åkte jag hem till min gravida kompis. Hon ska ha i september och magen har växt rejält sen jag såg henne senast i påskas. Vi snackade massa skit, åkte och hämtade hennes sambo från jobbet och hade allmänt trevligt. Jag låg och lyssnade på magen en del också. Jag kläckte ur mig intelligenta saker som "åh, nu hörde jag nåt tror jag, eller nä det kanske bara var dina tarmar". Kul att lite bebisar är på gång faktiskt! Jag har två kompisar som väntar nu faktiskt. Hon som jag var hos ikväll då, fast hon är 3 år äldre än mig (29) och även en annan kompis som är lika gammal som mig. Hon ska ha i Januari. Man blir allt lite sugen, men samtidigt inte. Jag ska plugga klart först, sen ska sambon plugga klart också. Och så vill jag ju att vi båda ska ha fast jobb, och ha flyttat hem till vår hemstad först. Så det ligger väl minst 5 år framåt i tiden. Shit, då är jag 31. Jag som hade tänkt mig att få mina barn när jag är mellan 25-30. Tiden går allt lite för fort.

Idag lämnade jag in första uppgiften på min sommarkurs också förresten. Skönt, 1/9 gjord iallafall. Får sätta igång med uppg. 2 i dagarna här nu också.

Imorgon är planen att gå på 60-årskalas hos min sambos moster som jag aldrig träffat. Det ska bli en överraskningsfest tydligen. Så då är det bara att slänga på den stora trevlighetsmasken och vinna släktens gunst helt enkelt som gäller.

Nä, nu är det väl dags att sova tror jag. Får väl slänga på ett avsnitt av någon serie på datorn att somna till. Bra mycket lättare att somna till något annat än mina tankar faktiskt. Inte alls att förtränga sina tankar och känslor va?

Sov gott alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0